Autobrug specialist Leen van den Berg

Indien u als garagehouder op zoek bent naar een autobrug van de beste kwaliteit bent u aan het juiste adres bij autobrug specialist Leen van den Berg. De autobrug, ook wel hefbrug genoemd, geeft veel bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan een auto. Doordat een autobrug met het grootste gemak diverse voertuigen tot 5.000 kg omhoog kan tillen, wordt u ontlast in het werken met personenauto's en kleine bussen. Bent u op zoek naar een autobrug? De beste autobruggen van A-merken komen van Leen van den Berg!

Een autobrug van Leen van den Berg

Leen van den Berg is dé specialist in hefbruggen: wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring in de verkoop en onderhoud van autobruggen. Wij mogen dan ook met recht zeggen dat wij experts zijn als het gaat om A-merk autobruggen. Met een breed assortiment aan kwalitatief goede autobruggen is er bij Leen van den Berg voor iedere organisatie een keuze. Wij verkopen enkel autobruggen van A-merken. Wat dacht u bijvoorbeeld van een autobrug van Rotary of Fi.Tim? Naast het verkopen van de autobrug zijn wij ook gericht op reparatie en onderhoud. Met een team van deskundige en klantgerichte medewerkers verzorgen wij dagelijks de service en het onderhoud bij vele APK stations en (universele) werkplaatsen. Ook voor verplaatsingswerkzaamheden, reparaties en keuringen kunt u contact met ons opnemen.

De voordelen van autobrug specialist Van den Berg

Bij Leen van den Berg kunt u naast autobruggen van A-merken, ook terecht voor verplaatsingswerkzaamheden, onderhoud, reparaties en keuringen van alle merken hefbruggen. Wij bieden u de hoogste kwaliteit en service voor uw autobrug! Bij ons kunt u terecht voor diverse soorten autobruggen, zoals:

Geïnteresseerd in een autobrug?

Heeft u interesse in een autobrug van Leen van den Berg: dé specialist in hefbruggen van de beste kwaliteit? Neem dan direct contact met ons op! Wij beantwoorden graag uw vragen of geven u graag advies over welke autobrug voor u het beste is. Vul het contactformulier op onze website in of laat uw nummer achter. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op!