Een 4 koloms hefbrug kopen?

Bent u als garagehouder op zoek naar een nieuwe 4 koloms hefbrug? Dan bent u bij Leen van den Berg aan het juiste adres: al ruim 25 jaar de leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven. Leen van den Berg is de expert in hefbruggen, oftewel autobruggen. Wilt u een 4 koloms hefbrug kopen? Dan kunt u bij Leen van Den berg een 4 koloms hefbrug kopen van hoge kwaliteit: de beste hefbruggen komen uit Driebruggen! Een autobrug zorgt voor veel bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan een auto en maakt het klussen veel prettiger!

Te koop: 4 koloms hefbrug van de hoogste kwaliteit

Bij Leen van den Berg heeft u een ruime keuze aan hefbruggen: wij verkopen alleen hefbruggen van hoge kwaliteit, zoals van het merk Rotary. De hefbruggen van Rotary zijn geschikt voor regelmatig gebruik. Alle hefbruggen van Leen van den Berg zijn stabiel, betrouwbaar en degelijk. Naast het kopen van een 4 koloms hefbrug, kunt u bij ons ok terecht voor 2 koloms hefbruggen en schaarhefbruggen. De hefbruggen liften met het grootste gemak personenauto's en kleine bussen, tot 5.000 kg, omhoog! Maak het repareren van auto’s ook gemakkelijker met een 4 koloms hefbrug van Leen van den Berg.

De kracht van Leen van den Berg

Leen van den Berg is dé specialist in hefbruggen van alle soorten A-merken. Onze kracht ligt niet alleen aan het feit dat wij ruim 25 jaar ervaring hebben in het vak en ons daardoor expert mogen noemen. Nee, ook bieden wij een unieke service aan onze klanten. Bij Leen van den Berg wordt u direct geholpen indien u een probleem heeft. Daarbij verkopen wij alleen 2 koloms hefbruggen of 4 koloms hefbruggen van de hoogste kwaliteit. Bij Leen van den Berg bent u verzekerd van de beste kwaliteit!

Meer informatie over het kopen van een 4 koloms hefbrug

Heeft u interesse gekregen en wilt u een 4 koloms hefbrug kopen bij Leen van den Berg? Neem dan contact op met Leen van den Berg voor meer informatie: wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden voor een 4 koloms hefbrug. Niet alleen voor hefbruggen kunt u bij Leen van den Berg terecht, maar ook voor verplaatsingswerkzaamheden, reparatie en keuring aan alle merken hefbruggen bent u bij ons op de juiste plek. U kunt het contactformulier op onze website invullen of uw telefoonnummer achterlaten: in beide gevallen nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op!