4 koloms hefbrug van de beste kwaliteit

Bent u als garagehouder op zoek naar een nieuwe hefbrug en wilt u een 4 koloms hefbrug aanschaffen? Dan bent u bij Leen van den Berg aan het juiste adres. Leen van den Berg is al ruim 25 jaar leverancier van werkplaatsapparatuur voor automobiel-, banden- en schadebedrijven. Een autobrug, ook wel hefbrug genoemd, geeft veel bewegingsvrijheid tijdens het klussen aan een auto. Bij Leen van den Berg verkopen wij enkel autobruggen van A-merken, zoals Rotary, geschikt voor regelmatig gebruik. De beste hefbruggen komen uit Driebruggen: dus wanneer u op zoek bent naar een 4 koloms hefbrug van hoge kwaliteit, kiest u voor Leen van den Berg!

Koop uw 4 koloms hefbrug bij Leen van den Berg

Bij Leen van den Berg heeft u een ruime keuze aan hefbruggen. Al onze autobruggen zijn stabiel, betrouwbaar en degelijk. Wij verkopen de hefbruggen van het A-merk Rotary, zowel 4 koloms hefbruggen als 2 koloms hefbruggen en schaarnhefbruggen. De hefbruggen liften met het grootste gemak personenauto's en kleine bussen tot 5.000 kg omhoog wat uw werk vele malen gemakkelijker maakt. Bekijk ons assortiment aan hefbruggen en maak het uzelf ook gemakkelijker met een 4koloms hefbrug van Leen van den Berg!

De kracht van Leen van den Berg

Leen van den Berg is al meer dan 25 jaar dé specialist in hefbruggen. Onze krachten als expert op het gebied van hefbruggen liggen op diverse punten. Bij ons:

  • Geniet u van de beste service. Heeft u een probleem? Wij helpen direct;
  • Bent u verzekerd van de hoogste kwaliteit: wij verkopen enkel A-producten, bijvoorbeeld het Amerikaanse merk Rotary;
  • Kunt u ook terecht voor verplaatsingswerkzaamheden, reparatie, en keuring aan alle merken hefbruggen.

Contact opnemen met Leen van den Berg

Denkt u erover om een 4 koloms hefbrug aan te schaffen voor uw garage? Neem dan gerust eens contact op met Leen van den Berg: wij informeren en adviseren u graag over de mogelijkheden voor een 4 koloms hefbrug. Ook voor verplaatsingswerkzaamheden, reparatie, en keuring aan alle merken hefbruggen kunt u bij Leen van den Berg terecht. Vul het contactformulier op onze website in of laat uw nummer achter. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op!